Životna osiguranja

Svi znamo da je život neprocjenjiv. Upravo zato ljudi osjećaju potrebu za sigurnošću i postaju svjesni činjenice da se sami moraju pobrinuti za finansijsku sigurnost kako sebe tako i svojih bližnjih.

Mi, u Triglav Osiguranju d.d. spremni smo Vam ponuditi osiguranja koja su prilagođena Vašim potrebama i željama. Izbor najprimjerenijeg oblika osiguranja odgovorna je zadaća, zato bismo Vam pri tome rado pomogli.
 

Životno osiguranje može biti isključivo osiguranje, a može biti i oblik prihoda kao kombinacija štednje i osiguranja. Ugovorenim trajanjem osiguranja moći ćete sebi, a pogotovo svojim najbližima, porodici - obitelji, partneru odnosno osobama koje su s Vama bliske, osigurati novčanu pomoć kod nastanka nekog od nesretnih slučajeva koji mogu utjecati na Vaš život.
 

Izbor osiguranja ovisi o više faktora: o poslu kojim se bavite, stilu života, o finansijskim mogućnostima i potrebama. Prije svega, ovisi o tome ko je sve usko povezan s Vama i ovisan o Vama: porodica – obitelj, partner, djeca. Važni su Vaši planovi koje vezujete uz svoje osiguranje dok ono traje i cilj koji želite postići njegovom isplatom.

Mješovito životno osiguranje

Mješovito životno osiguranje je dugoročno osiguranje i štednja.

Životno osiguranje korisnika kredita

Životno osiguranje korisnika kredita je osiguranje korisnika za slučaj smrti sa opadajućom osiguranom sumom.

Stipendijsko osiguranje

Stipendijsko osiguranje je namijenjeno onima koji žele da svojoj djeci, unucima ili sl. osiguraju isplatu stipendije u određenom životnom razdoblju.

Riziko životno osiguranje

Riziko životno osiguranje je osiguranje na ugovoreno trajanje osiguranja za slučaj smrti.