Nagradna igra


Ugovorite osiguranje online i osvojite vikend iz snova!


U periodu od 25.04. do 25.06.2023. godine ugovorite policu jednog od usiguranja iz naše online ponude i osvojite vikend za dvoje.


Nagrade:

 • Tarčin Resort — dva noćenja sa doručkom za dvije osobe;
 • Hotel Kostelski buk —  dva noćenja sa doručkom za dvije osobe;
 • Hotel Blanca, Vlašić —  dva noćenja sa doručkom za dvije osobe;


Putničko zdravstveno osiguranje

Online ugovaranjem ostvarujete popust od 15%

Čak i pri brižljivo planiranim putovanjima ili kratkim izletima u inostranstvo mogu se desiti nepredviđene neprijatnosti, nezgode ili bolest. Troškovi povezani sa neophodnim liječničkim tretmanom mogu biti vrlo visoki. Zato, pri planiranju izleta i putovanja u inostranstvo blagovremeno obezbijedite sebi putničko zdravstveno osiguranje. To vam obezbjeđuje neophodnu finansijsku sigurnost pri pokrivanju troškova neophodnog liječenja, te troškova prevoza zbog bolesti.

Šta u slučaju nezgode ili bolesti na putovanju u inostranstvu?

Pozovite asistentni centar EUROP ASSISTANCE na telefonski broj +3612367592 koji pruža pomoć 24 sata na engleskom, njemačkom i francuskom jeziku.

Recite svoje:

 • osobne podatke,
 • broj police,
 • opis nezgode ili bolesti,
 • mjesto i telefonski broj na koji ste dostupni.
Paketno osiguranje stana

Cjenovno povoljan paket sa asistencijom

Svaki stan je svijet u malom. Osjećate li se dovoljno sigurno u svom domu? Uz pravo osiguranje sigurno ćete se osjećati još i više.

Predmet osiguranja su fizički dio objekta stana i stambene pokretnine, te druge pokretnine u stalno naseljenim stanovima koje su u vlasništvu osiguranika i članova njegovog porodičnog domaćinstva ili su u najmu kod istih.

Ako se dogodi šteta, pružit ćemo vam pomoć i brzo i učinkovito rješavanje štete. Dovoljno je nazvati Asistencijski centar Triglav Osiguranja na 080 02 02 69.

1,92 KM x 1m2 = miran san

Prilikom online ugovaranja ostvarujete:

 • Popust na trajanje osiguranja (5%)
 • Popust za plaćanje u cjelosti (5%)


Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Brzo do pregleda, dijagnoze i liječenja

Ništa nije važnije od vašeg zdravlja. Budite odgovorni prema sebi i svojima, izaberite pravi način za brigu o vašem zdravlju – donesite odluku o njegovoj zaštiti, ugovorite policu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.

Troškovi ne smiju biti prepreka da si priuštite vrhunsku medicinsku brigu, kakvu zaslužujete. Dajte prednost vašem zdravlju.

Zašto ugovoriti zdravstveno osiguranje kod Triglav Osiguranja:

 • Veliko zadovoljstvo osiguranika;
 • Lični tretman preko Zdravstvene tačke;
 • Sa našom policom osiguranja ostvarujete medicinske usluge po cijenama povoljnijim i do 25% u odnosu na redovne cijene usluga.

Ugovorite online.


Život je pun rizika, zato ugovorite osiguranje jednostavno, online, iz udobnosti vlastitog doma i odmorite offline sa vama dragom osobom.

Učešće u nagradnoj igri ostvaruju sve punoljetne osobe sa stalnim prebivalištem na području Federacije Bosne i Hercegovine. Uvjete nagradne igre možete vidjeti na linku