Obavijest za klijente u vezi sa covid-19

20. 5. 2020

Poštovani klijenti,
 

Molimo Vas da i u narednom periodu budemo zajedno odgovorni. Pozivamo Vas da se pridržavate zvaničnih preporuka nadležnih organa zdravstvenih institucija.
 

Kako bismo umanjili sve rizike povezane sa epidemijom COVID-19, poduzimamo preventivne mjere u skladu sa preporukama nadležnih organa u državi i prilagođava način rada, a radi zaštite zaposlenih i Vas, naših klijenata, te sprječavanja širenja virusa. Kako biste umanjili i spriječili moguće rizike i održali maksimalnu higijenu ruku, preporučujemo Vam da koristite dezinfekciona sredstva instalirana u našim poslovnim prostorijama.
 

Iako naše poslovnice rade u punom kapacitetu, savjetujemo da u naše poslovnice dođete samo ako je uslugu koja vam je potrebna ne možete uraditi na daljinu. U svim poslovnicama održavamo režim pojedinačnog ulaska u prostorije.

Radno vrijeme

Radno vrijeme naših poslovnica od 18.05.2020. godine možete vidjeti na linku Poslovna mreža.

Naše usluge na daljinu su vam i dalje dostupne

Za korištenje naših usluga ili za komunikaciju sa nama i dalje su vam na raspolaganju elektronski i telekomunikacijski kanali.

 

Za sve vaše potrebe, molimo Vas da se obratite našim zaposlenima na brojeve telefona i e-mailove:

Kontakti za ugovoranje i prijavu štetahttp://www.triglav.ba/o-nama/kontakt

Online uplate

I dalje sve vrste plaćanja prema Triglav Osiguranju d.d. možete izvršiti online, bez naknade, putem platnih kartica, a iz udobnosti vašeg doma, preko naše web stranice. Ukoliko trebate da uplatite ratu premije za životno osiguranje, osiguranje imovine, zdravstveno osiguranje, ili izvršite bilo koju drugu vrstu plaćanja, to možete učiniti jednostavno na našoj stranici.

Mjere prilikom ulaska u prostorije društva za osiguranje

Ljubazno Vas molimo da striktno pratite mjere ulaska u poslovnice i prostorije Triglav Osiguranja d.d., u suprotnom ulazak neće biti moguć. Važno je i da se pridržavate smjernica osoblja na svakoj pojedinačnoj lokaciji.

 

Smjernice za ulazak:

•         U prostorije osiguranja mogu ući samo zdrave osobe.

•         U prostorije se ulazi pojedinačno, uz poštovanje smjernica uposlenika na licu mjesta.

•         Prilikom ulaska u prostorije obavezno je koristiti zaštitnu masku ili drugi oblik zaštite koji pokriva nos i usta.

•         Prije ulaska obavezno je dezinficirati ruke odgovarajućom količinom dezinficijensa.

•         Tokom boravka na lokacijama Triglav Osiguranja d.d. potrebno je voditi računa o odgovarajućoj međusobnoj udaljenosti (oko 1,5 m).

 

Na raspolaganju smo za sva Vaša pitanja i hvala Vam na razumijevanju.

 

Sve će biti uredu.

Triglav Osiguranje d.d.

 

Share on Google+