Pravo osiguranje za zimovanje!

13. 12. 2017Uz Zlatnu Petrol karticu ostvarite popust od 25% prilikom ugovaranja putničkog zdravstvenog osiguranja u poslovnicama Triglav Osiguranja.
 

Putovanja, posebno u inostranstvo, željno isčekujemo i radujemo im se tokom cijele godine. Ipak, kako bi sve proteklo u najboljem redu put je potrebno pažljivo isplanirati. Smatrate da ste predvidjeli svaku moguću neprijatnost, no da li ste mislili baš na sve?
 

Putničko zdravstveno osiguranje pokriva troškove nužnog liječenja i troškove prevoza radi bolesti ili nezgode koja se dogodi u inostranstvu.
 

Omogućava 24-satnu besplatnu pomoć ili asistenciju te finansijsku sigurnost u okviru ugovorene sume osiguranja.
 

Pri ugovaranju putničkog zdravstvenog osiguranja možete se odlučiti na osnovni ili nadstandardni program, koji se razlikuju po visini osiguravajućeg pokrića i visini premije osiguranja.
 

Premija osiguranja zavisi od ugovorene sume osiguravajućeg pokrića, trajanja i svrhe putovanja, broja i starosne dobi osiguranih osoba.
 

Osiguranje stupa na snagu prelaskom granice države u kojoj živite, a prestaje pri povratku nakon stupanja na tlo države u kojoj živite.
 

Share on Google+